• Hygiënisch
  • 24 uur geopend
  • Privacy

Galerij

Neem een kijkje in onze galerij om een impressie te krijgen van de luxe ruimte.

Welkom in Onze Galerij

Duik dieper in de wereld van NG Privé Spa met onze fotogalerij. Deze collectie van zorgvuldig geselecteerde foto’s biedt je een inkijkje in de faciliteiten en unieke sfeer die wij te bieden hebben. Elke afbeelding is een reflectie van onze spa. Of je nu een indruk wilt krijgen van onze ruimtes, de ambiance van de Atlantic jacuzzi, of de sfeer tijdens speciale gelegenheden. Onze galerij neemt je mee op een visuele reis door alles wat NG Privé Spa uniek maakt. Laat je inspireren en zie jezelf al ontspannen in onze serene omgeving.

Ontwerp-zonder-titel-_5_

Een Kijkje in de Wereld van Luxe Privé Sauna’s bij NG Privé Spa

De populariteit van privé sauna’s neemt gestaag toe. Desondanks hebben veel mensen nog steeds een onduidelijk beeld van wat een privé sauna precies inhoudt. Wat kun je verwachten? Welke faciliteiten zijn er beschikbaar? Hoe onderscheidt het zich van traditionele openbare sauna’s?

Onze galerij is specifiek ontworpen om antwoord te geven op deze vragen en om de verwachtingen van potentiële klanten te verhelderen. Door middel van onze zorgvuldig geselecteerde foto’s streven wij ernaar een duidelijk beeld te schetsen. Een glimp van de ervaring die je bij NG Privé Spa kunt verwachten.

In tegenstelling tot andere privé sauna’s hebben wij bij NG Privé Spa nadrukkelijk gekozen voor een luxe setting. Dit dankzij een toenemende vraag. Onze ruimte, uniek in zijn soort, is rijkelijk aangekleed met meer dan 300m2 aan marmer en verfijnde gouden accenten die de elegantie benadrukken. Dit hebben wij aangevuld met kwalitatief hoogwaardig apparatuur. Dit creëert een omgeving die niet alleen perfect is voor ontspanning, maar ook voor diverse andere gelegenheden zoals vieringen en speciale bijeenkomsten.